Chraňte svůj Samsung stylově

Když si pořídíte nový mobilní telefon Samsung, mnohdy vám záleží i na tom, jakou bude mít barvu a strukturu zadní stěny, z jakého bude materiálu a tak podobně. Pak ale máte telefon poprvé v ruce, ještě bez sebemenšího škrábance, nový, lesklý a najednou vám možná připadá tak křehký! A v tom se rozhodně nemýlíte. Mnohdy stačí jeden nešťastný pád, vyklouznutí z ruky, netrefení se při ukládání do tašky či do kapsy a drahý přístroj je na zemi a displej hyzdí v lepším případě ohyzdné praskliny, ale telefon stále funguje, v horším případě už ani to. Jak se tomu bránit? A hlavně – jak se bránit, když se bráníte obalu na mobil – vždyť celá jeho krása a design bude najednou schovaný do jakéhosi pouzdra a telefon v něm vůbec nevynikne, navíc se do všech stran zvětší a přibyde s ním starostí…

prasklý displej

Pokud vás trápí toto věčné dilema, máte dvě možnosti – zaprvé si můžete pořídit alespoň ochranné sklo na displej. To vám ochrání telefon od škrábanců a možná i od méně těžkého pádu. Místo skla displeje praskne sklo ochranné. To se dá snadno sundat a pak stačí nalepit zase nové. K tomu je ale vhodné váš mobil doplnit alespoň o zadní, nezavírací obal, který ochrání zadní část, ale hlavně – hrany a rohy telefonu. Obal bude působit jako ochranná vrstva a náraz pádu se z velké části rozptýlí obalem a škoda na telefonu není tak velká. Obal by měl krásně na telefon padnout a všechny ovládací prvky, jako tlačítka a konektory, by měly být dobře dostupné a vy je mohli neomezeně dál používat. Samozřejmě také výřez pro objektivy by neměl překážet při zachycování snímků.

bílé pouzdro na mobil

Druhá možnost ( oproti kombinaci sklo + obal ) je pořídit si rovnou obal zavírací, tzv. knížkový nebo flipový typ. Jak název napovídá, telefon do něj zapadne a displej ochráníte zavřením celého pouzdra, to bývá jištěno buď přímo magnetem v zavírací, přední části, nebo magnetickou přezkou či jiným zapínáním po straně. Tento typ obalu má tu výhodu, že displej zůstává skvěle přístupný vašemu dotyku a přitom se díky zavření nepoškrábe ani nerozbije. Tyto obaly zvládnou i většinu běžných pádů. Velké množství obalů na Samsung Modnimobil naleznete na našem webu.